Vandernilt Football Joboversigter: Midtbanespillere

For dem af jer, der er eller ønsker at komme ind i fodbold, er der en grund til, at det er så tidligt. I dag er den første lørdag i den engelske Premier League-sæson. Du er velkommen til at gøre kommentarer til en tråd for ethvert spil, du aktiverer. Har du Peacock Premium, er dagens første kamp netop startet mellem Fulham og Liverpool. Yderligere fire Peacock-aftaler udsendes kl. 10:00 EDT med det sidste faktiske tv-tilbud kl. 12:30 EDT på USA Network, når Everton og Chelsea starter.

Midtbanen er der, hvor Vanderbilt har haft mest omsætning. Maddie Elwell er det klare og åbenlyse største tab her og generelt. Madi Allen og Quinn Cornog stabiliserede spil på Vanderbilts midtbane. Cornog har især forladt brodden, siden han sluttede sig til konferencefjenden Texas A&M efter at være blevet udnævnt til All-SEC Freshmen-teamet. Mairin Boyle (54 minutter spillet) og Karissa King (spillede ikke) fravalgte deres ekstra år af berettigelse, der tilbydes af COVID, baseret på meget begrænset spilletid. Mya Swinton dukkede ikke op sidste år af ukendte årsager efter at have optrådt som erstatning i 14 ud af 16 kampe som rookie i 2020. Jeg kunne ikke finde nogen information om en transfer. Endelig besluttede Shania Diaz at skifte til Furman efter kun 21 minutters førsteårsspil.

Mia Castillo er den største tilføjelse til gruppen. Hun startede 6 kampe og spillede i 9 mere for San Diego Toreros. Hun sluttede 12e på holdet i spillede minutter, men klarede kun 4 skud inklusive 2 på mål. Et opslag om hendes signatur med SD nævner hende også som ‘midtbanespiller/forsvarer’, så hun kunne sagtens være en direkte in-mold-erstatning for Allen og Cornog, der vil spille sammen med rygterne om at starte Abi Brighton. Eller Castillo kunne være en bredsidet midtbanespiller i en 3-5-2, hvor hans kombination af forsvar og angreb ville være nødvendig. Denne anden mulighed ser ud til at være mulig, da den eneste video, jeg kan finde af hendes spil, er en glidende tackling med hendes genopretning fra en bred stilling. Hun er måske lige blevet overrasket i dette rum. Castillo har også 3 års berettigelse tilbage.

Fellow transfer Brooke VanDyck kommer til fra Notre Dame. Hun er uddannet transfer og vil kun bruge en sæson på at konkurrere i West End. Hun spillede alle 22 kampe for irerne i sidste sæson og startede 16. VanDyck scorede to gange og assisterede én gang. Hun spillede over 60 minutter i ND’s 3 NCAA-turneringsspil. Notre Dames Twitter-videoer viser, at hans karrieremål alle kommer fra centrale steder, som normalt ender i lave krydser. Efter at have set disse højdepunkter ville jeg forvente, at hun ville starte ved siden af ​​Brighton eller måske ved siden af ​​Raegan Kelley i et lille twist på 4-3-3 midtbanen, hvor Brighton ville være alene ved basen med Kelley og VanDyck i avancerede roller.

Så hvem starter? Abi Brighton, Raegan Kelley og Amber Nguyen kan forventes at starte, uanset hvilken formation der vælges. Brighton vil spille i en defensiv midtbane/holde- eller boks-til-boks-rolle (hvilket betyder, at de starter dybere på midtbanen, men har friheden til at deltage i angrebet). Hun er en høj energi, stærk og kraftfuld målbevæger. Brighton driver Commodores angreb og forsvar fra deres plads lige foran baglinjen. Kelley vil være en central angribende midtbanespiller lige bag angriberne, eller kan endda bruges som angriber, selvom hun kun er opført som midtbanespiller på listen. Hun er en meget smart angriber, der laver smarte løb for at skabe plads og har den tekniske evne til at skabe mål med afleveringer gennem og ind i trange rum. Nguyen har primært været en bred midtbanespiller eller fløjspiller (meget ens, men fløjspillere har mindre defensivt ansvar), men hun fungerede også som Kelleys CAM, da Kelley pressede sig ind i frontlinjen. Nguyen er dynamisk med bolden ved sine fødder, han tager forsvarsspillere en-mod-en, bred eller i trange områder, og slår derefter kryds og ber om at blive scoret.

Den ‘gode’ nyhed er, at det meste af midtbanestrukturen ikke ændrer sig meget mellem 3-5-2 og 4-3-3 (eller endda en 4-1-4-1, som ikke bare er en 4- 3-3 med fløjspillerne lidt bagud). Der vil være 3 centrale midtbanespillere. En vil være en defensiv/holdende midtbanespiller, og en anden vil være en offensiv midtbanespiller. Den tredje midtbanespiller vil være ansvarlig for at balancere angreb og forsvar baseret på den taktik, som træner Ambrose anvender.

Mit bedste gæt er, at i en 3-5-2 vil enten Castillo eller VanDyck starte ved siden af ​​Brighton med andre fighter Hetzel, Aidoo og Alex Wagner for den brede venstre midtbaneposition, mens Nguyen starter til højre og Kelley ved CAM. I en 4-3-3 ville jeg forvente, at kun én af Castillo eller VanDyck ville starte og blive parret med Brighton med Kelley på CAM og Nguyen, der sluttede sig til frontlinjen som højre fløj.

Hvis jeg føler, at jeg fravælger feedback uden for den diskuterede trio, er jeg det. Kimya Raietparvar har spillet flest minutter af denne ‘rest of the returns’-gruppe, og hun har kun været på banen i 286 minutter i 9 kampe (3 starter), der placerede 17.e på holdet. Hun er en nyttig spiller, men hun blev klart slået af Allen og Cornog i sidste sæson. Den næststørste minutindtjener var hendes søster, Vida Raietparvar, som kun spillede 65 minutter.

Selvom jeg ikke ser nogen af ​​dem spille på midtbanen, er Peyton Cutshall og Alex Kerr opført som midtbanespiller/angriber. Cutshall har brugt hele eller det meste af sin tid foran i det mindste siden han vendte tilbage fra en alvorlig skade, der kostede ham den bagerste halvdel af 2019-sæsonen og efterårsdelen af ​​2020-sæsonen. Kerr har spillet som angriber siden hans ankomst til campus. Jeg ser heller ikke at bruge tid som kantspillere, der kunne identificeres som brede midtbanespillere i en 4-1-4-1 eller lignende formation, men jeg kan tage fejl. De får masser af dækning i mandagens forwards preview.

Indtil de to nybagte elever, jeg løb ind i en artikel af Vanderbilt som omfatter kommentarer fra assistenttræner Ken Masuhr om alle kommende nybegyndere. Hannah McLaughlin bliver sandsynligvis en offensiv midtbanespiller eller en bred midtbanespiller eller endda en kantspiller. Hun satte sin high schools målscoringsrekord for en enkelt sæson som senior. Masuhr nævner en “smittende mentalitet blandt sine holdkammerater”, så måske bliver hun en tidligere angriber, der er blevet sat i en dybere rolle. Ally Bollig bringer den anden ende af midtbanen, da hun var en defensiv midtbanespiller eller endda en central forsvarsspiller for sit klubhold. Masuhr fremhæver sin fodbold IQ og kommunikationsevner sammen med sine evner i luften. Der kunne være muligheder for disse to at se banen, da det udvidede midtbaneansvar kan føre til flere udskiftninger, mens trænere har en tendens til at foretrække kontinuitet i målmand og forsvarsspiller. Det afhænger bare af, hvor hurtigt de kan vænne sig til college-spillet, og hvad de bringer til bordet.

Jeg ville også forhøre mig om muligheden for, at fans ville deltage i udstillingen mod UAB mandag kl. 18.00, indtil Vanderbilt udgav sin årets kampagnekalender. De inkluderede mandagens kamp som at have en plakat giveaway, som besvarede mit spørgsmål, før jeg stillede det. Der er gratis adgang og inkluderer en plakat. Derudover får du et første kig på et sort-og-guld-hold, der konkurrerer i det akademiske år 2022-23. Jeg vil være der og sandsynligvis forvandle Forward-forhåndsvisningen til en live-tråd, mens jeg har en fuldstændig opsummering senere på ugen.