Tech ser LCU 7-0 i udstillings fodboldkamp

LUBBOCK, Texas (KCBD) – Texas Tech-kvindefodboldholdet noterede syv mål og et clean sheet over tre 25-minutters perioder mod LCU tirsdag aften.

Målscorerne blev åbnet af Ashleigh Williams og Gisselle Kozarski i første halvleg, da Tech førte 2-0 i det 15. minut.

Tech viftede bagsiden af ​​nettet yderligere tre gange i anden periode, hvoraf to blev scoret af to af deres ti nyuddannede, Taylor Zdrojewski og Teah Vloedman. Senior Penelope Mulenga leverede Techs femte mål for at afslutte anden periode.

Peyton Parsons fortsatte sit angreb af mål, da hun accepterede en aflevering fra Zdrojewski for at give Tech en 6-0-føring i sidste periode. Kaitlyn Giametta, der så sin første aktion i et år på grund af en skade, tog et rent strejke uden for 18-yard-feltet for at give Tech deres syvende og sidste mål for natten for at afslutte en fremragende udstilling forud for den officielle start på deres hjemmesæson i august. 18.

Cheftræner Tom Stone sagde i et interview efter kampen: “Vi sætter pris på, at vores naboer på LCU ønsker at gå ned på 19. pladsen til en træningskamp i starten af ​​deres præ-sæson. Vi har gået der siden 2. august, så det var en dejlig pause for os at kunne konkurrere med et andet hold og se, hvor vi er både individuelt og som gruppe.

Red Raiders rejser til Denver for en sidste udstilling inden starten af ​​deres sæson, hvor de spiller hjemme mod Troy den 18.

Copyright 2022 KCBD. Alle rettigheder forbeholdes.