Sycamores åbner US Lawns Fall Football Camp


first_day_campFodbold


Seth Montgomery | GoSycamores.com


TERRE HAUTE, Ind. –Indiana State Football åbnede US Lawns Fall Football Camp onsdag morgen, da Sycamores tog på banen på Memorial Stadium for deres første af 12 planlagte førskoletræninger, der begynder den 16. august.

Cheftræneren Curt MalloryHoldet gennemgik en hurtig to-timers træningsskifer på græs, da Sycamores udholdt varmen i Terre Haute August. På trods af de varme temperaturer var det tydeligt, at trænere og spillere var begejstrede for at være tilbage på banen sammen for første gang siden Spring Ball.

“Da vi havde en tur i morges, kunne man bare se energien og spændingen,” sagde Mallory. “Det var bare uvirkeligt med dette hold og deres nærhed og kærlighed til hinanden, og spillet er virkeligt.”

Da Sycamores trænerteam og spillerinteraktion var begrænset denne sommer, gik holdet på arbejde på Mike and Mary Blackwell Sports Performance Center.

“Vi havde en rigtig god sommer,” sagde Mallory. “Det hele var spillerdrevet, og man kunne se resultaterne på banen. Træner (Dave) McManus arbejdede hårdt på dem, og gutterne gjorde en indsats for at blive klar til at spille fodbold i efteråret.”

Sycamores blev udvalgt som nummer 10 i Missouri Valley Football Conferences årlige preseason-afstemning, som annonceret af konferencekontoret tirsdag eftermiddag. Mallory sørgede for, at holdet blev gjort opmærksom på valget under det første holdmøde, og han vil forblive til stede, mens holdet fortsætter med at udvikle sig gennem efterårslejren.

“Jeg tror, ​​det er noget, du husker hver dag, og vi bliver nødt til at spille med en chip på vores skulder,” sagde Mallory. “Lige nu, mens vi fortsætter gennem lejren, er vores hovedfokus at blive bedre hver dag og så endnu bedre dagen efter. Vi har meget at forbedre efter i dag og har fejl, der skal ryddes op i, og det vil vi. ”

Indiana State returnerer en række veteranledere i felten, inklusive All-Conference preseason wide receiver Dante Hendrix og den defensive ende Kris Reid, Jr. En ting, der skilte sig ud for Mallory, da han kiggede rundt på banen onsdag, var mængden af ​​erfaring og dybden af ​​vagten.

“Vi har en masse fyre, der har været på programmet og ved, at deres tid er rigtig,” kommenterede Mallory. “De kan ikke vente med at komme derud, og det kan man mærke i dag på banen. Jeg synes, indsatsen og attituden med vores gutter er fantastisk. Vi har fantastiske trænere, der vil fortsætte med at bygge dem. Lige nu skal vi nyd hver øvelse og bliv spærret inde hver dag indtil skoleårets start.”

Sycamores er tilbage på banen til dag to af US Lawns Fall Football Camp, der begynder klokken 10 torsdag morgen på Memorial Stadium.

Førstedags samtaler efter praksis
Cheftræneren Curt Mallory

Kris Reid, Jr.

Dante Hendrix

2022 Indiana State Football sæsonbilletter til salg
For mere information om Indiana State 2022-fodboldbilletter kan fans kontakte den assisterende Sports Ticketing Manager biskop af Austin på telefon på 812-237-8972 eller via e-mail på Austin.Bishop@indstate.edu. Fans kan også ringe til 877-ISU-TIXS eller sende en e-mail til ISU-Tickets@indstate.edu.


Fans har også mulighed for at købe eller forny abonnementer online ved at klikke HER. Fans vil også have mulighed for at få deres sæsonkort udskrevet for et ekstra gebyr på $5.Følg platantræerne
Besøg GoSycamores.com for at få de seneste oplysninger om Sycamore Football. Du kan også især finde holdet på sociale netværk Twitter, Facebook, instagram og Youtube. Fans kan også modtage opdateringer om Sycamore Athletics ved at downloade March On-appen fra App butik og Google Play Butik.