Soccer-Dewsbury-Hall skinner i Leicesters hårdt tjente sejr over Palace

(Reuters) – Midtbanespilleren Kiernan Dewsbury-Hall scorede Leicester Citys første mål og scorede et sublimt nummer to, da de byttede plads med rivalerne Crystal Palace for at slutte på en niendeplads i Premier League efter en anspændt sejr på 2-1 på King Power Stadium i søndags.

To kvalitetsøjeblikke fra den 23-årige Leicester-akademiuddannede på seks første halvlegs minutter for værterne viste sig nok til at adskille holdene på trods af et sent skub fra Palace efter Wilfried Zahas mål.

Dewsbury-Hall samlede bolden på midtbanen og sendte en aflevering til fløjspilleren Ademola Lookman, som skød forbi Palace-keeper Vicente Guaita med 10 minutter tilbage af første halvleg for at score sit første mål siden februar.

Palace-forsvarsspilleren Marc Guehi fejlkontrollerede bolden på sin egen banehalvdel, så Leicester-angriberen Patson Daka kunne finde Dewsbury-Hall. Midtbanespilleren krøllede et kraftfuldt skud fra 18 yards for at score sit første Premier League-mål sekunder før pausen.

“Jeg har drømt om det, siden jeg var en lille dreng,” sagde Dewsbury-Hall. “Det betyder så meget. Det er en drøm, der går i opfyldelse at score i Premier League.

Efter at have misset en håndfuld tidlige chancer gav Patrick Vieiras hold endelig Leicester grund til at svede, efter at de halverede underskuddet i det 65. minut, da Zaha headede returen fra sit gentaget straffespark efter hans første forsøg blev reddet af Kasper Schmeichel.

Palace blev sparket, da Youri Tielemans snublede Jordan Ayew, og Schmeichel havde reddet Zahas indsats, men straffen blev gentaget efter en VAR-kontrol, der opdagede Leicester-forsvareren Caglar Soyuncu’s indgreb.

Leicester holdt gæsternes angrebsperioder tilbage for at hævde sejren og rykke op til niendepladsen i ligatabellen med 40 point og to kampe til at aflevere Palace, som er tre point efter på 10. pladsen.

“Kiernan ventede på sit Premier League-mål, det var et vidunderligt angreb, og han viste energi gennem hele kampen,” sagde Leicesters manager Brendan Rodgers. Han legemliggør alt, hvad vi ønsker at være … og har en voksende venstre fod.

“Siden han kom ind på holdet, følte jeg gennem hele sæsonen, at det var det, vi manglede. Holdet manglede intensitet og pres, og det bragte han.

Resultatet afsluttede en ubesejret række på syv kampe i alle turneringer for Palace, som møder Chelsea i FA Cup-semifinalen på Wembley Stadium søndag.

Rodgers’ Leicester rejser til PSV Eindhoven på torsdag for den anden kamp i deres Europa Conference League-kvartfinale, før de vender tilbage til Premier League i Newcastle United næste weekend.

(Rapportering af Hritika Sharma i Bengaluru, redigering af Pritha Sarkar)