Rygter om fodboldtransfer: Newcastle byder på James Maddison? |

duEnestående blandt Premier League-klubber, idet de endnu ikke har underskrevet en kontrakt denne sommer, kan Leicester City miste flere nøglespillere, inden transfervinduet lukker. I weekenden dukkede det op Newcastle Forenet havde et bud på 35 millioner pund James Madison afvist, et tilbud, der fik bønnetællerne på King Power Stadium til at krybe og tilbyde midtbanespilleren en ny forbedret aftale for at holde ham blød.

“Han er stadig en spiller her,” sagde Leicesters manager Brendan Rodgers efter hans holds præ-sæsonsejr over Sevilla i søndags. “Man ser hans præstation, man ser, hvor glad han er, og han er ikke en spiller, vi ønsker at sælge.”

Har allerede udtrykt interesse for at fritage Leicester for Harvey Barnesordet om Tyneside er det Newcastle forbereder et nyt tilbud til ‘Madders’, hvis arbejdsgivere er tilbageholdende med at give slip for noget mindre end 50 millioner pund. Efter at have været bekymrende følsomme indtil videre, når det kommer til at hælde deres nyfundne penge på nye spillere, siges Newcastle også at være interesseret i at tilbyde Maxwel Cornet en tilbagevenden til Premier League, hvor Burnley-fløjspilleren angiveligt er tilgængelig for, hvad der kunne vise sig at være en god pris på £17,5 millioner.

I mellemtiden på Stamford Bridge, chelsea har stadig brug for endnu en midterforsvarer og har optrappet deres bestræbelser på at skrive under Wesley Fofana. Ifølge The Athletic værdsætter Leicester den 21-årige franskmand til omkring 85 millioner pund, men Chelsea er klar til at tilbyde dem et par endnu uidentificerede spillere for at sænke gebyret. Hvis de mislykkes i deres forsøg på at hente den 21-årige franskmand, kan Chelsea henvende sig til Wolves midterforsvar. Max Kilman.

Fransk nytteforsvarer Benjamin Pavard er også ved at blive solgt til forskellige Premier League-klubber af Bayern München og er angiveligt åben for et skifte til Stamford Bridge. Thomas Tuchel gav også den hollandske højreback til Inter Denzel Dumfries det glade øje, men skal måske skubbe interessen for Manchester Forenet hvis han vil lande den 26-årige.

Den, der ender i Chelsea, kan meget vel blive tilbudt Timo Werneromklædningsrum og parkeringsplads. Den stadig offside tyske angriber ses som overskud til Tuchels behov og er forbundet med en tilbagevenden til RB leipzigmens de to Newcastle og Juventus rygtedes også at være interesseret i at låne ham. Efter hans succesrige lejeophold i Southampton i sidste sæson, Chelseas albanske angriber Armando Broja menes at have vendt hovederne til Ægte Madrid.

The Fiver: Tilmeld dig og modtag vores daglige fodboldmail.

At have opstillet en for mange lav bold tilbud for Marc Cucurellasagde Brighton Manchester By at stoppe med at spilde deres tid og allerede byde 50 millioner pund. City har allerede tilbudt Seagulls £35m for deres spanske venstreback og er angiveligt klar til at betale op til £40m, men vil se til Stuttgart. Borna Sosa eller Benfica Alexander Grimaldo hvis Brighton ikke går efter deres krav.

Og endelig, lige da du tænkte på Frankie de Jong-på-Manchester Forenet sommersagaen kunne ikke blive mere kedelig, det ser ud til, at Chelsea er klar til at afgive et bud på den hollandske midtbanespiller, som ville se dem sende Marcos Alonso og Cesar Azpilicueta den anden side.