Real Madrid vs Eintracht Frankfurt odds, hvordan man ser, live stream:

UEFA Super Cup 2022 er her, og handlingen starter onsdag, hvornår real Madrid ansigter Eintracht FrankfurtParamount+. Los Blancos sluttede deres sidste sæson i toppen af ​​La Liga-tabellen og med en Champions League-sejr imod liverpool, så de vil se efter at tilføje endnu et trofæ til deres samling med en sejr på onsdag. Oddsene er høje mod Frankfurt, som kommer efter et 6-1-tab til Bayern München i deres Bundesliga-åbning i fredags. Vil Real Madrid fortsætte med at dominere ethvert hold, der står i vejen, eller vil Eintracht Frankfurt skabe en overraskelse? Du kan se, hvad der sker, når du stream al handlingen her på Paramount+.

Kick-off på Helsinki Olympic Stadium i Helsinki, Finland, er planlagt til 15:00 ET onsdag. Real Madrid er favorit -275 på 90-minutters sølvlinjen i de seneste Real Madrid v Eintracht Frankfurt odds fra Caesars Sportsbook. Frankfurt er +550 underdog og uafgjort koster +340. Over-Under for det samlede antal scorede mål er 2,5. Onsdagens kamp bliver streamet live på Paramount+ her med deres Must-Have Premium-pakke.

Paramount+ er det eneste sted, hvor stream hvert minut af UEFA Super Cup 2022. Du kan hurtigt og nemt tilmelde dig din egen konto nu og modtage en 7 dages gratis prøveperiode. Du skal blot klikke på knappen ‘Prøv gratis’ for øjeblikkeligt at få adgang til den bedste fodbold for mænd – UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League og mere – på tværs af alle dine enheder. Begynd at streame her.

Sådan ser du Real Madrid vs Eintracht Frankfurt

  • Real Madrid vs Eintracht Frankfurt dato: onsdag den 10. august
  • Real Madrid vs Eintracht Frankfurt tid: 15:00 ET
  • Real Madrid vs Eintracht Frankfurt livestream: Paramount+

Brasilianeren vælger Serie A til Real Madrid mod Eintracht Frankfurt

Før du forbinder til onsdagens kamp, ​​skal du se fodboldinsider Martin Greens UEFA Super Cup-valg. Efter at have arbejdet i sportsvæddemålsindustrien i flere år, blev Green en professionel sportsforfatter og handicapper og dækkede spillet over hele verden. Siden da har hans europæiske fodboldvalg været utrolig præcise. Green har genereret næsten $35.000 for $100 spillere siden 2017-18 sæsonen, og han har fingeren på pulsen i spillet over hele verden.

Til Real Madrid mod Eintracht Frankfurt vælger Green Real Madrid med et asiatisk handicap på -1,25. Experten ved, at Los Blancos kan være en smule rusten, da deres sæson ikke er startet endnu, og deres sidste venskabskamp var den 30. juli, men han ser dem stadig som den overlegne klub ved siden af ​​Bundesliga-holdet.

Mens UEFA Super Cup spilles mellem vinderne af Champions League og Europa League, er førstnævnte mere prestigefyldt og genererer de mest talentfulde hold i klubfodbold. Det er ikke underligt, at Champions League-vinderen har vundet Super Cuppen otte af de sidste ni år.

“[Frankfurt] er ikke ligefrem europæiske sværvægtere, og de er ikke engang endt i top fire i Bundesligaen siden 2012,” sagde Green til SportsLine. “I mellemtiden vandt Real Madrid let La Liga i sidste sæson. . Han slog også PSG, chelsea, Manchester By og Liverpool på vej til at sikre sig Champions League-ære, så der er en enorm kløft i kvalitet mellem disse hold.” Stream spillet nu her.

Sådan ser og livestreamer du UEFA-kampe på Paramount+

Nu hvor du ved, hvad du skal vælge, gør dig klar til at se UEFA Super Cup 2022. Besøg Paramount+ nu for at se UEFA Super Cup 2022, dine lokale CBS live sportsbegivenheder, nogle af de bedste fodboldkampe i verden og meget mere..