Packers bytter Davante Adams til Raiders i en storslået aftale

En spændende NFL lavsæsonen fortsætter med at give.

En uge fyldt med store signaturer og blockbuster-handler – for ikke at nævne en særlig stor ikke-pensionering – fortsatte torsdag, da nyheden kom om, at Green Bay Packers havde byttet All-Pro-modtager Davante Adams ved Las Vegas Raiders.

Raiders sender to “top-notch”-valg tilbage i 2022-draften til Green Bay, ifølge ESPNs Adam Schefter. Et af disse valg vil være Raiders første runde.

Ifølge Ian Rapoport fra NFL Network vil Las Vegas give Adams en ny femårig, $141,25 millioner kontrakt det vil give ham et gennemsnit på 28,25 millioner dollars pr. sæson. Det vil gøre ham til den højest betalte wide receiver i NFLs historie, tilføjede Rapoport.

Aftalen vil også genforene Adams med quarterback Derek Carr, som han spillede med i Fresno State.

Tingene kom til spidsen mellem Adams og Packers hurtigt, efter at holdet officielt underskrev Aaron Rodgers til en treårig aftale på $150 millioner tidligere på ugen.

Packers havde placeret franchisemærket på Adams i sidste uge i håb om, at de kunne sikre sig en langsigtet aftale. Men Adams har gjort det kendt, at han ikke vil tage feltet under franchisemærket, hvilket ser ud til at øge spændingen.

Ifølge en rapport var Packers villige til at give Adams en aftale svarende til, hvad Raiders tilbyder ham, men han var klar til at gå videre.

Adams, 29, har opnået All-Pro hæder hver af de sidste to sæsoner og var et enstemmigt valg i 2021. Han satte Packers enkeltsæsonsrekorder for fangster (123) og yards modtaget (1.553), mens han scorede 11 touchdowns.

Han er den eneste spiller i NFLs historie, der har mindst 110 catches, 1.350 modtagende yards og 11 touchdown-modtagelser i tre separate sæsoner. Adams sluttede sig til Marvin Harrison og Larry Fitzgerald som de eneste spillere, der havde 600 catches, 8.000 modtagende yards og 70 touchdown-modtagelser i deres første otte sæsoner.

Associated Press bidrog til denne udviklingshistorie.


Få mere fra National Football League Følg dine favoritter for spilindsigt, nyheder og mere.