MLSPA samarbejder med Splinterlands om at udvikle fodboldbaserede spil

MLSPA samarbejder med Splinterlands om at udvikle et fodboldbaseret Play-to-Earn-spil

MLSPA samarbejder med Splinterlands om at udvikle et fodboldbaseret Play-to-Earn-spil

USA, 10. august 2022 /EINPresswire.com/ — Major League Soccer Players Association (MLSPA) annonceret et unikt samarbejde med eksploderede jorderverdens førende inden for udvikling af blockchain-spil, at skabe Genesis Football League (GLS), et nyt blockchain-baseret fodboldspil. Aftalen markerer det første sportspartnerskab nogensinde for den førende blockchain-virksomhed.

Genesis League Soccer (GLS)-spillet introducerer MLSPA-spillere til Web 3.0 ved at give dem mulighed for at forbinde med deres fans via en mobil grænseflade i en unik, fordybende og forbedret spilleroplevelse drevet af ikke-fungible tokens (NFT’er), der har en betydelig indflydelse. rolle i og ude af spil.

Den nye sportsspiloplevelse vil se MLSPA-spillere, i deres fiktive spilkortformater, matchet mod hinanden. Point og sejre vil blive talt op på en række forskellige måder baseret på begivenheder i spillet og omfattende spillerstatistik, der efterligner fodboldpræstationer i den virkelige verden i et fordøjeligt digitalt format.

Splinterlands har til hensigt at gøre Genesis League Soccer til det første flagskibsspil for virksomhedens nye sportsspilplatform, Genesis League Sports. Virksomheden sigter mod at introducere et paradigmeskifte inden for sportsspil ved at integrere blockchain-teknologi for sportsfans, blockchain-entusiaster og gamere over hele verden.

Dr. Jesse “Aggroed” Reich, medstifter og administrerende direktør for Splinterlands, sagde: “Dette er en utrolig innovation i sportsindustrien, og MLSPA er en af ​​dens største spillere. Web 3.0 tilbyder nye standarder og udviklingsmuligheder defineret af medlemmer af dets fællesskab, og disse danner en ny vej mod massive muligheder for alle involverede: for industrispillere såvel som for fans og Vi er begejstrede for at samarbejde med MLSPA i denne banebrydende model, og jeg ser frem til disse spændende måder at forbinde sport på , gaming, krypto-, NFT-, DeFi- og blockchain-teknologi.

Aly Madhavji, Managing Partner for Blockchain Founders Fund, en førende venturekapitalist i blockchain-området, der støtter Splinterlands, sagde: “Splinterlands har altid været på forkant med innovation af blockchain-spil, og vi er stolte af at støtte dem i dette strategiske partnerskab med MLSPA, der genopfinder og genopfinder spiloplevelser for en ny generation af sportsfans rundt om i verden.”

Partnerskabet blev faciliteret af OneTeam Partners, MLSPA’s Squad Player Licensing Partner. OneTeam er en global sportsvirksomhed, der frigør den kollektive kraft fra atleter i verdensklasse til at drive forretning gennem gruppelicenser, markedsføring, medier og venturekapital.

For at få adgang til spillets hvidliste, samt andre eksklusive freebies, kan læserne nu besøge https://www.genesisleaguesoccer.com.

Om Splinterlands

Splinterlands blev grundlagt i 2018 af Jesse Reich og Matt Rosen. Dets fantasy-tema samlekortspil, Splinterlands, har i øjeblikket 2,4 millioner registrerede brugere og over 1 million unikke aktive tegnebøger, der håndterer 3-5 millioner blockchain-transaktioner dagligt. Det unikke blockchain-fodboldspil, der blev annonceret i dag, kommer fra de samme udgivere som dette globale spilhit og er en velkommen ny grænse for virksomheden. Genesis League Sports, efter den succesfulde model af Splinterlands, vil tilbyde et udvidet og forbundet fællesskab til sine brugere. Ved at bruge kraften i Web 3.0-teknologien overvejer udgivere regelmæssigt brugerinput til vækst og udvikling på kraftfulde og innovative måder.

Om Major League Soccer Players Association

Major League Soccer Players Association (MLSPA) er fagforeningen og eksklusive forhandlingsrepræsentant for alle Major League Soccer (MLS) spillere, der sikrer beskyttelsen af ​​deres forhandlingsrettigheder. MLSPA blev etableret i 2003 og tjener til at fremme spillernes kollektive bedste interesser, forstærke deres stemmer og repræsentere dem i deres kommercielle og gruppelicensaktiviteter. MLSPA er en demokratisk organisation, drevet af og for spillerne. For at lære mere, besøg venligst www.mlsplayers.org.

Om OneTeam-partnere

OneTeam, som er et licens-, atletmarkedsførings- og mediekraftcenter, blev lanceret i 2019 som et joint venture mellem NFL Players Association (NFLPA), MLB Players Association (MLBPA) og RedBird Capital Partners for at maksimere den samlede værdi af atletrettigheder gennem gruppelicenser, markedsføring , medier og andre satsninger. OneTeam repræsenterer en række kommercielle interesser på vegne af atleter fra NFLPA, MLBPA, MLSPA, US Women’s National Team PA, WNBPA, NWSLPA, US Rugby PA og League of Legends Championship Series PA, såvel som tusindvis af college-atleter. For at finde ud af mere besøg www.joinoneteam.com.

Liam Labistour
eksploderede jorder
liam@splinterlands.com