Michigan Football Quarterback rekruttering og udvikling

Michigan-fodbold og Jim Harbaugh har for nylig lidt kraftigt tilbageslag efter at have undladt at beholde to store in-state quarterbacks i Michigan.

I klassen 2023 så Wolverines ud til at være i en god position med femstjernede Dante Moore, der spillede hos Martin Luther King (Michigan). The Wolverines var den første skole, der tilbød Moore i 2018, og mange spekulerede på, at han ville være en majs og en blå lås. Men som vi ved, har tingene ændret sig, og det er ikke sådan det skete. Moore aflagde et par besøg i Oregon, og den 8. juli annoncerede han sit engagement i Ænderne.

Næsten alle troede, at Michigan ville lande 2024-prospektet CJ Carr. Carr siges at have været en engageret arv med stærke bånd til Ann Arbor, især med hans bedstefar Lloyd Carr, der har trænet Wolverines. Den femstjernede snigskytte, der går på Saline High School i Michigan, havde ikke samme plan som alle andre. Den 9. juni forpligtede han sig til sin rival, Notre-Dame.

Selvfølgelig, da Michigan ikke får nogen femstjernede quarterbacks fra Michigan State, modtager Wolverines hård kritik fra fans og medier. Fortællingen omkring Michigan fodbold, med rette eller forkerte, er, at Wolverines ikke spiller NIL-spillet ordentligt, hvilket er grunden til, at disse topflaggere går andre steder hen. Den anden fortælling omkring Jim Harbaugh er, at han ikke konsekvent kan rekruttere quarterback-stillingen som cheftræner for Wolverines.

Dette er forkert.

Harbaugh overtog som Michigan-træner i 2015, og han afsluttede den rekrutteringsklasse, som tidligere træner Brady Hoke havde bygget. Lad os gå tilbage til 2015 og vise, hvilke quarterbacks Harbaugh signerede i Ann Arbor (ranglisten er fra 247Sports-sammensætningen):

  • 2015: Firestjernet Zach Gentry (#174 nationalt og #8 QB)
  • 2016: Firestjernet Brandon Peters (#61 nationalt og #6 QB)
  • 2017: Firestjernet Dylan McCaffrey (#123 nationalt og #5 QB)
  • 2018: Firestjernet Joe Milton (#204 nationalt og #9 QB)
  • 2019: Firestjernet Cade McNamara (#268 nationalt og #7 QB)
  • 2020: trestjernede Dan Villari (ikke nationalt rangeret og nr. 42 QB)
  • 2021: femstjernet JJ McCarthy (#25 nationalt og #5 QB)
  • 2022: Trestjernet Jayden Denegal (#452 nationalt og #28 QB)
  • 2022: trestjernede Alex Orji (#493 nationalt og #30 QB)

Som du kan se, har Harbaugh skrevet kontrakt med firestjernede quarterbacks fra mellem til høje niveauer hver cyklus bortset fra 2020 og 2022. Han fik også en femstjerne med McCarthy. Det er klart, at produktionen af ​​næsten alle quarterbacks på listen har været dårlig, med undtagelse af Cade McNamara, der havde en fantastisk sæson sidste år, og McCarthy ser ud til at have et stort potentiale. Men med den liste kan du ikke sige, at Harbaugh ikke bragte quarterbackens rookies til Michigan, for det gjorde han.

Hvorfor mangler produktionen? Systemet kan have gjort ondt tidligt, Wolverines var for det meste et førstehold, indtil Josh Gattis kom og åbnede spillebogen. Men Harbaugh dykkede også ind på transferportalen for at få erfaring under centeret, hvilket ikke hjalp udviklingen af ​​Brandon Peters og Dylan McCaffrey.

I 2015 fik han Iowa-transferen Jake Rudock til at spille for ham. Rudock kastede i 3.107 yards, 20 touchdowns og ni interceptions i sit eneste år med Wolverines. Så i 2016 var det en blanding af John O’Korn (Houston-transfer) og Wilton Speight, og i 2017 O’Korn og Brandon Peters. Men så bragte Harbaugh den tidligere femstjernede, nr. 1-rangerede quarterback Shea Patterson ud af gymnasiet for at komme til Ann Arbor fra Ole Miss. Patterson har måske aldrig levet op til sin hype i gymnasiet, men han fik gode majs og blå numre i sine to sæsoner.

Så uanset om det var en high school rookie eller en transfer, var Jim Harbaugh i stand til at bringe quarterbacks til Michigan. Men nu hvor Wolverines er gået glip af både Dante Moore og CJ Carr, hvor kan de så gå herfra? Antag, at NIL forbliver på samme måde i Ann Arbor og er mere en “transformationel oplevelse end en transaktionsoplevelse.” som cheftræneren siger.

For klasse 2023, medmindre noget skørt som Moore trækker sig ud af Oregon og kommer hjem, ser det ikke ud til, at der er mange muligheder tilbage for cyklussen i 2023. Men Wolverines har JJ McCarthy i tre sæsoner mere. Det kan selvfølgelig blive til kun to sæsoner, hvis han ender med at få grønt lys til at starte, eller hvis han har en fantastisk sæson i år eller næste år – det er meget sandsynligt.

Vi kan ikke glemme de to rekrutter fra 2022: Denegal og Orji. Hverken femstjernede Dante Moore eller CJ Carr på papiret, men der er en grund til, at personalet ville have dem begge. Denegal er den prototypiske quarterback i pro-stil, og han havde et godt tilbud. Han havde tilbud fra Auburn, Arkansas, Georgia, Michigan State og andre.

I forårets kamp viste Orji sin hurtighed som quarterback og ligner en ægte dobbelt trussel under centeret. Afhængigt af, hvad Wolverines gør i 2023- eller 2024-cyklussen, kan vi se på, at en af ​​dem er svaret, efter McNamara og McCarthy er færdige.

Men det rigtige svar kan komme i 2024. The Wolverines er midt i kampen med femstjernede Jadyn Davis. Han spiller på Providence Day i North Carolina. Corn and Blue kæmper med Alabama, Clemson, Georgia, LSU og Texas A&M om det femstjernede. Davis er blevet set i lejre iført Michigan-udstyr, og Wolverines rekrutterer ham på et højt niveau. Det er blevet rapporteret, at Davis vil deltage i Michigan denne weekend til sin årlige grill.

Konklusion: Michigan dækker stillingen godt. Men Wolverines skal begynde at vise, at de kan udvikle positionen til et endnu højere niveau, og enhver, der starter mellem McNamara og McCarthy, har brug for – og burde have – et fantastisk år. McNamara er startstarteren, der førte Michigan til sin første Big Ten-titel og en plads i college-fodbold-slutspillet, men McCarthy virker som et generationstalent, der har “it”-faktoren. Jeg tror, ​​at den, der starter sæsonen, vil have fortjent den plads under efterårslejren, og det betyder bare, at han er den bedste flager lige nu. Det er lige meget, hvem der starter, begge spiller.

Wolverines har elitetalent på færdighedsposten, og værktøjskassen er fyldt til, at quarterbacks kan udmærke sig i Ann Arbor. Et rigtig stort år med at give bolden kan gøre en quarterback som Davis til en virtuel lås.