Kan du nævne de 30 bedste scorere i Major League Soccers historie?

Major League Soccer er en konkurrence, der vinder i prestige med sæsonerne, og dens liste over alle tiders målscorere er passende eklektisk – men kan du nævne de 30 bedste?

MLS blev grundlagt i 1993 som en del af FIFA’s insisteren på, at USA skal have en professionel fodboldliga, inden de er vært for VM året efter.

Dens indledende sæson var i 1996 med 10 hold, og på trods af nogle tidlige økonomiske og operationelle vanskeligheder begyndte konkurrencen for alvor at tage fat i midten af ​​2000’erne.

Hjælpet af konstruktionen af ​​fodboldspecifikke stadioner og ankomsten af ​​udenlandske stjerner har MLS blomstret i løbet af de sidste 15 år og etableret sig som en af ​​de mest besøgte sportskonkurrencer i Amerika.

I 2013 var MLS den syvende travleste fodboldliga i verden, og nogle spillere var blevet målscorende legender i Amerika og Canada.

Vi beder dig om at nævne de 30 spillere med flest MLS-mål i konkurrencens historie. Det er ikke den nemmeste opgave, vi nogensinde har givet dig, som det fremgår af scoren på 11/30 fra Planet Footballs skrivebord – men vi tror, ​​nogle af jer vil kunne komme tæt på topscore.

Og hvis blandingen af ​​globale stjerner og lokale helte giver dig en hård tid, hvorfor så ikke prøve at udnævne hver spiller til at score 60 internationale mål eller mere?

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du oprette en Planet Sport-konto for at få adgang til tip til de vanskelige svar, afsløre dem, du gik glip af, og holde din score på ranglisten. Registrering er gratis, hurtig og giver dig adgang til tidligere artikler samt webstedstilpasning og konkurrencer.

Held og lykke, og glem ikke at tweete os dine resultater @planetfutebol.


Flere quizzer

Kan du nævne alle de amerikanske spillere, der vil score i Premier League?

Kan du nævne alle de lande, der skal deltage i et FIFA World Cup?