Haralabos Voulgaris køber en spansk fodboldklub

haralabos vulgaris poker fodbold

Et år efter at have forladt sit job som analytiker for NBA Dallas Maverickstidligere high stakes pokerspiller Haralabos Voulgaris afsluttede aftalen om at blive hovedejer af CD Castellon, en tredje divisions fodboldklub i Spanien, det bekræftet på Twitter.

Mark Steinen NBA-reporter, lækkede oprindeligt scoopet på Twitter, men gav ikke detaljer om det rapporterede fodboldklubkøb.

Club Deportivo (CD) Castellón er et århundrede gammelt spansk fodboldhold, der spiller i Primera Federación, en division på tredje niveau.

Bestå Mavs

“Haralabob” er en legendarisk NBA-gambler, der tjente millioner af væddemål på sport, før han kom ind på pokerarenaen. Han har tidligere været direktør for kvantitativ forskning og udvikling for milliardærejeren Mark Cuban hos Dallas Mavericks. Den canadiske pokerspiller blev ofte omtalt som en “skyggegeneral manager” i Dallas, men der var en vis spænding mellem ham og den mangeårige general manager Donnie Nelson, som blev fyret i 2021.

Voulgaris forlod også Mavericks sidste år og sammenlignede organisationens dysfunktionelle operationer med “højskoledrama”.

Det rapporterede skift til fodbold kunne måske overraske nogle, der forventede, at han ville ende med endnu en NBA-koncert. Men det er ingen overraskelse, at den tidligere pokerproff er interesseret i at lede et professionelt sportshold i betragtning af hans analytiske baggrund. I et 2013-interview med ESPN sagde Voulgaris: “Hvis jeg var general manager for et team, og jeg havde en, der byggede modeller og lavede kvantitativt arbejde – hvis denne person ikke kunne slå Las Vegas-linjen, ville hans model ikke være noget værd for mig.

Han fortsatte med at sige: “Jeg ville købe et basketballhold”, hvis han fik nok gevinster fra spillet. For nu ser det ud til, at han er på vej mod fodbold i Spanien.

Voulgaris var engang en top pokerspiller i high stakes-samfundet. Som en live-turneringsspiller har han ifølge Hendon Mob banket over $3 millioner, men han har ikke spillet meget siden 2017. Hans højeste tal var $1.158.883 i 2017. $111.111 WSOP High Roller buy-in for One Dropen fjerdeplads (Doug Polk vandt den for $3.686.865).

Fodbold og poker går hånd i hånd. Spørg Neymar Jr PokerStars kulturambassadør og en af ​​de største atleter i verden. Det gjorde Neymar flere optrædener denne sommer kl World Series of Poker.

.