Er gyserfilmen de/dem på Netflix? (hvor kan man streame)

Den skræmmende historie om De de leverer en underholdende gyseroplevelse som ingen anden, og det er ingen overraskelse, at abonnenter sikkert spekulerer på, om de kan se slasher-funktionen på Netflix.

Horror-genren holder aldrig op med at forbløffe biografgængere, og De de er en spændende fortælling om terror, som fans af genren ikke vil gå glip af. Den uhyggelige fortælling følger en gruppe LGBTQIA+-personer, der er tvunget til at deltage i en konverteringslejr, hvor de skal overleve en mystisk morders ubønhørlige anstrengelser.

Filmen fik ros fra frygt centerog James Kleinmann af Det queer-magasin hævdede, at det var “skræmmende alle de rigtige steder, De de er i sidste ende en bemyndigende historie om queer modstandskraft og overlevelse. Rollelisten, der bringer denne spændende gyserfilm til live, består af et talentfuldt line-up, herunder Kevin Bacon, Carrie Preston, Anna Chlumsky, Theo Germaine, Quei Tann, Anna Lore, Monique Kim, Darwin del Fabro, Cooper Koch og Austin Raw.

Slasher-billedet er skrevet og instrueret af John Logan og produceret af Blumhouse Productions, hit-outfittet bag Halloween dræber, kom ud, lykkelig dag for de dødeog Paranormal aktivitet. De de havde premiere på filmfestivalen Outfest den 24. juli 2022, og mange ivrige fans er meget ivrige efter at finde ud af, om de kan se den på den populære streamer.

Er de tilgængelige på Netflix?

Der er masser af fremragende valg klar til at streame på Netflix, som sandsynligvis vil bringe mareridt og sove med lyset tændt i et stykke tid. Men en af ​​de mange muligheder, der ikke er tilgængelige på Netflix, er filmen i timen og tredive minutter. De de.

Abonnenter bør ikke vove sig ud i skoven på jagt efter andre former for underholdning, da den populære streamer tilbyder masser af fantastiske muligheder for at skræmme seerne væk. Nogle af disse fantastiske eksempler på gysertitler inkluderer frygtens gade trilogi,Motorsavsmassakren, Babysitteren, blodrød himmel og vælge eller dø.

Hvor kan du se dem/dem?

De de er kun tilgængelig på Peacock fra 5. august 2022.

Du kan se traileren herunder: