De absolut bedste sci-fi tv-serier på Netflix

Netflix sidder på en forbløffende lineup af sci-fi-serier, fra fremmede tingsort spejlOA. Det driver også fremragende internationalt indhold, herunder Tysk sci-fi mørk — en af ​​de bedste serier på Netflix, punktum — såvel som skjulte perler, såsom canadiske Sci-Fi-rejsende.

Rul ned for at finde forhåbentlig den bedste Netflix sci-fi til dig, plus nogle gode internationale tilbud.

Læs mere: Bedste tilbud på Roku-enheder

Netflix

Lost in Space (2018-2021)

Genstarten af ​​1965-serien af ​​samme navn fører os til år 2046, to år efter at menneskeheden befandt sig på randen af ​​udryddelse. Den talentfulde Robinson-familie tager afsted med en besætning for at kolonisere en ny planet. Sammen med familiedrama, der ikke kan gå glip af, står de over for mærkelige nye miljøer og en mærkelig alien-robot, der bliver venner med den unge Will. Mysteriet, hjertet og en mindeværdig skurk i Parker Poseys Dr. Smith giver Lost in Space masser af brændstof til at komme fra jorden (sæson 2 og 3 er meget forbedret i forhold til sæson 1).

Netflix

Ja, Gong Yoo fra Squid Game er med. Hvad skal du ellers vide? Dette sydkoreanske sci-fi-mysterium følger en besætning af astronauter på en mission til en forladt forskningsfacilitet på månen. Deres mål: en prøve af et ukendt stof til uklare formål. Forræderi, regeringsløgne og personlige hemmeligheder ryster denne vanedannende rumrejse.

Netflix

Modificeret kulstof (2018-2020)

Altered Carbon foregår i en cyberpunk-verden, hvor menneskelige bevidstheder kan overføres til forskellige kroppe. Dette ser efterforsker og eks-soldat Takeshi Kovacs transporteret i liget af Joel Kinnaman i sæson 1 og Anthony Mackie i sæson 2. I første omgang involverer Kovacs’ historie at løse et mord, før han begiver sig ud på en søgen efter at finde ud af, hvad der skete med hans eget. Faret vild. at lide. Altered Carbon kan til tider være klodset, men dets visuelle slik og underholdningsværdi løfter dig gennem udstillingen og anmassende sociale kommentarer.

Murray Close/Netflix

Fra skaberne af The Matrix kommer en anden historie, der leger med virkeligheden. Sense8 følger otte fremmede fra hele verden, der opdager, at de er mentalt og følelsesmæssigt forbundet. Ikke alene lærer disse vinduer ind i vidt forskellige liv tolerance, men “sensater” kan også udnytte hinandens færdigheder i mødet med en uhyggelig organisation, der jager dem. Hvis du elsker de forskellige karakterer i Sense8, vil du blive hovedkulds forelsket i dette inderlige og sensuelle sci-fi-drama.

TILLATELSE AF NETFLIX

Kærlighed, død + robotter (2019—)

Denne animerede antologiserie for voksne spænder over en række genrer, hvor mange episoder trykker på Black Mirror-sammenligningsknappen. Robotter i en postapokalyptisk by, bønder, der piloterer mekaniske dragter, og en rummission, der er gået galt, dukker alle op i den første sæson. Selvom episoderne kan blive ramt eller gå glip af (nogle er blevet kritiseret for deres behandling af kvinder), vil du finde masser af fantastiske og tankevækkende animationer.

Netflix

Denne apokalyptiske sci-fi fra Belgien vil sandsynligvis stoppe dig med at flyve når som helst snart. Set på et fly, ser Into the Night et rødt øje kapret af en soldat, der sammen med resten af ​​passagererne ender med at overleve en dødelig verdensbegivenhed på jorden. Kan de få flyet til at bevæge sig længe nok til at bringe dem i sikkerhed? Alene denne præmis burde være nok til at lokke dig til at fange denne fremragende, anspændte thriller.

Netflix

Hilary Swank er den store stjerne i hjertet af Aways rumdrama. Hun spiller Emma Green, en NASA-astronaut og chef for en Mars-ekspedition. Tingene starter dårligt, og Emmas internationale team fylder hende med tvivl om hendes evne til at kommandere. Med tiden fordelt mellem jordbundet drama og pålidelig underholdning over stratosfæren, formår Away for det meste at lande en hel tur.

Netflix

Desværre har denne sci-fi-serie ikke en anden sæson – endnu et Netflix-offer, der blev dræbt alt for tidligt. To tidslinjer, kulter og et mysterium er pakket ind i Archive 81’s spændende pakke. Det genrebøjende show har Mamoudou Athie i hovedrollen som Dan Turner, en arkivar, der tager en koncert for at genoprette en videobåndsamling, der er beskadiget i dele af 90’erne. Han får meget mere end han forhandlede, draget ind i en undersøgelse af en mystisk kult og en ung kvinde, der måske er død eller ikke. En overnaturlig thriller med gyser, noir og sci-fi, der siver ind i dens uhyggelige atmosfære, Archive 81 har det hele.

Netflix

Stranger Things (2016—)

Det ville ikke være en bedre liste uden Stranger Things. Hvis du på en eller anden måde gik glip af Duffer Brothers’ ode til 80’er-gyser og Steven Spielberg, er tingene ved at blive rørformede. Vi følger El, en næsten stum pige, der har været genstand for videnskabelige eksperimenter. Hun udvikler telekinetiske kræfter, som hun bruger til at afværge monstre, der invaderer fra en uhyggelig alternativ dimension. Indiana Hawkins verden er kærligt detaljeret for enhver, der har brug for et nostalgisk 80’er-hit, og de mistilpassede karakterer, spillet af et fantastisk ungt cast, er en del af alt, hvad der gør dette show til en bedrift.

Netflix

Fuld afsløring: Netflix aflyste desværre Travellers efter sin tredje sæson, men denne velindtegnede sci-fi fra Canada formår at ende med et ambitiøst brag. Vi starter med Marcy, en handicappet kvinde, der bliver tævet efter at have hjulpet en ven med at undslippe bøller. Hun dør – så kommer hun tilbage til livet. Denne stærke, karakterdrevne sci-fi afslører sine hemmeligheder på smarte måder og følger agenter fra fremtiden, der har til opgave at forhindre samfundets sammenbrud, men også navigere i det vanskelige område med at leve et dobbeltliv.

Laurie Sparham/Netflix

Mens Charlie Brookers mørketeknologiske antologiserie kan være tilfældig, når det er bedst, pakker Black Mirror sine minifilm med en udforskning af futuristiske teknologiske ideer gennem smerteligt menneskelige historier. En af dem er San Junipero, som følger to kvinder i 80’erne (cue banging soundtrack), mens de forelsker sig på måder, de ikke kunne i deres “rigtige” liv uden for kystbyen. Det tekniske aspekt afsløres med strålende timing, og generelt udforsker showet konsekvenserne af vores kabelforbundne liv på foruroligende og til tider opløftende måder.

Skærmbillede Warner Bros./YouTube/CNET

Hvis The 100 lyder som dit standard teenagerdrama, så gør dig klar til at overgå dine forventninger. Der er en grund til, at denne post-apokalyptiske serie har scoret syv sæsoner: The 100 bringer rige verdensopbyggende og moralske dilemmaer, der skubber stereotype karakterer ind på unikke og fascinerende steder. De 100 pågældende er en generation af unge indsatte sendt til Jorden for at afgøre, om den er beboelig efter apokalypsen. 100 procent prøv denne.

Netflix

Tysklands svar på Stranger Things tager bevidst sin tid, før de kommer ind på nogle fuldstændig spændende og skæve steder. Dark er en sci-fi noir og væver tidsrejser, konspirationer og fremmedgjorte familier sammen i en historie mellem generationerne, der udløses af et barns forsvinden. Hvis den slags omhyggeligt udformede lag er det, du leder efter i din historiefortælling, så sæt dig til rette. Alle tre sæsoner af Darks meditative blik på tidsrejser og dens virkninger på den menneskelige natur venter på at ramme dig hårdt.

JoJo Wilden/Netflix

Netflix-aflysninger bliver ikke mere kriminelle end The OAs aflysning. Denne vildt unikke historie følger Prairie Johnson, en blind ung kvinde, der vender tilbage efter at have været savnet i årevis, nu med evnen til at se. Hun hævder at være den “originale engel” og overbeviser en lille gruppe byfolk til at lytte til hendes umulige historie, der involverer kidnapninger og store flugter. OA er genren af ​​jordet sci-fi, der fanger dig og dens helte helt på vagt, når den præsenterer sine fantastiske koncepter. Se de fejlfri første to sæsoner på Netflix, og bed om, at den tredje bliver hentet et andet sted.