Citys mål om at redde fodbold

Grimes County Youth Soccer Association (GCYSA), som betjener hundredvis af unge hvert år, annoncerede i sidste uge, at der ikke ville være nogen efterårssæson. Beskeden på GCYSAs Facebook-side lød: “Hej alle sammen. Beklager at informere, men på grund af komplicerede tidsplaner bliver der desværre ingen sæson i år.

Tidligere GCYSA-præsident Michelle Hernandez fortalte The Examiner, at hun ikke var i stand til at fortsætte med at lede ligaen på grund af hendes komplekse tidsplan. Hernandez har været en stor leder i programmet, og hans børn har haft stor succes i sport. Hun har nu to døtre på college og en anden spiller på et konkurrencedygtigt fodboldhold. Efter at have brugt utallige timer til ligaen og udvidet spillet i Grimes County, håber Hernandez, at nogen kan fortsætte ligaen eller starte en ny liga.

Navasota City Manager Jason Weeks sagde, at byen er i indledende diskussioner for at hjælpe med at redde ungdomssæsonen. “Byrådet har gjort det klart for mig, at de ønsker at se ting for børn at lave her i Navasota,” forklarede Weeks. “Da byen ikke kunne have en svømmesæson på grund af problemer med udstyrsforsyningskæden, ønskede jeg at gøre noget for at hjælpe børn i vores samfund til at have en form for sponsoreret udendørsaktivitet. byen Navasota. Byens personale ser frem til at gøre fritidsfodbold til det første park- og rekreationsprogram, der tilbydes vores samfund i nogen tid. Vi vil gøre, hvad vi kan for at få en fodboldsæson for vores unge!

Weeks sagde, at det første skridt er et internt møde, og derefter vil mere information blive frigivet til samfundet. Følg Navasota Examiner for fremtidige opdateringer.

Foreslået skattesats, budgethøringer fastsat

Ved en håndsoprækning godkendte rådsmedlemmer forslaget om at vedtage vælgergodkendelsesskattesatsen på $0,5560/$100 værdiansættelse for regnskabsåret 2022-2023 og planlægning af den påkrævede offentlige høring. Den foreslåede sats er $0,0133, eller 2,3%, lavere end den nuværende skattesats på $0,05593/$100, men forventes at generere indtægter på $3.333.501, inklusive $106.000 fra ny værdi. Det er også den højeste skattesats, der kan vedtages uden vælgernes godkendelse.

Af disse $0,05560 vil $0,49686 gå til vedligeholdelse og drift (general fund) og $0,0592 til renter og amortisering (gældsbetjening). Skattesatsen uden ny indkomst, eller den sats, der ville producere den samme mængde skatter, hvis den blev anvendt på de samme beskattede ejendomme som sidste år, er $0,4958/$100. Ifølge Chief Financial Officer Lance Hall rapporterede Grimes Central Assessment District (GCAD), at den store 2022 vurderingsliste for byen var $599.550.579, eller 18,47 % højere end værdierne. skatter i 2021. Den skattepligtige værdi af ejendommen under protest er $5.368.500. I forhold til skattesatsen og budgettet sagde bychef Jason Weeks: “Det foreslåede budget har reduceret vores skattesats. Der er ingen foreslået forbrugsafgiftssats, dog er der en stigning i affaldsprocenten. En del af den nye kontrakt med Republic Services kræver CPI-justeringer. Næste februar sigter vi efter 4,83 %.” Weeks sagde, at budgettet inkluderer ansættelse af tre patruljeofficerer, en koordinator, en brandmand og en gastekniker samt kompensationsjusteringer for at “fastholde kvalificerede medarbejdere, som vi har, og også tiltrække gode medarbejdere professionelle medarbejdere.

Ifølge Weeks vil størstedelen af ​​det foreslåede budget på 12,5 millioner dollar gå til kapitalforbedringsprojekter.

Med henvisning til $452.000 i ekstra indtægt sagde Weeks: “De ekstra penge, uanset hvilken måde du skærer kagen på, vil holde offentligheden i sikkerhed.”

En offentlig høring og førstebehandling af budgettet, skattesatsen, Republican Services CPI-justering og ratificering af skattestigningen vil finde sted kl. Andenbehandlingen og den endelige afstemning finder sted den 26. september på samme tid og sted.

Wildflyer Mead vinder bybud Efter at have mødtes i executive session i henhold til Section 551.072 i Texas Government Code, godkendte medlemmer af bestyrelsen tildelingen af ​​anmodning om forslag #202201, Old City Warehouse Redevelopment, til Wildflyer Mead Company. Indtægter fra salget af den offentlige bygning på 200 S. Railroad Street og den tilstødende ledige grund på 215 S. Railroad Street vil blive deponeret ligeligt i vand-, naturgas- og spildevandsfondene og bruges til at kompensere for omkostningerne ved det nye offentlige Works Warehouse under opførelse på 108 S. Peeples Street. Selvom detaljerne om de to indsendte bud ikke er blevet frigivet, har byens personale budgetteret med $300.000 til salg af ejendommen i det foreslåede budget for 2022-23.

Andet bestyrelsesarbejde:

• Godkendt udnævnelse af Deborah Grimes til biblioteket

Rådgivende Råd.

• Modtagelse af et resumé af den årlige aktivitetsrapport fra Phyllis Allen fra Grimes Health Resource Center og godkendelse af støtte til centret på et beløb på $6.000.

• Godkendelse til at indgå en Master Service Interlocal Agreement med Council of Brazos Valley Governments for fiberoptiske internettjenester til en pris på 3.600 USD for regnskabsåret 2022-2023 plus installationsgebyrer på 100 USD og 700 USD for de sidste måneder af indeværende regnskabsår , august og september.

• Godkendte samtykkedagsordenen, som omfattede referater og udgifter for juli og andenbehandlingen af ​​bekendtgørelse nr. 1000-22, der godkendte frivillige anneksationsansøgninger fra James Hassell og J&H Development.

• Efter at have mødtes i executive session, som tilladt af Texas Government Code Section 551.071, godkendte ændringsordre nr. 1 til et beløb af $25.629 til kontrakten med Green Dream International, LLC om projektet med revitalisering af centrum – W. Washington Avenue, ottende – Tiende Gade.

Kommunernes personale/officielle rapporter til rådet

• Borgmester Bert Miller meddelte, at City Manager Jason Weeks er blevet tildelt International City Managers Association (ICMA) Accredited Director-betegnelsen, og at rådsmedlem Pattie Pederson er blevet valgt til Vice President for Region 14 i Texas Municipal League (TML).

• Modtaget en rapport fra rådmand Bernie Gessner vedrørende zonebestyrelsesmødet den 3. august.

Find alle møder i kommunalbestyrelsen på www.navasotatx. gov/city-council/pages/meeting-videos.