1 ud af 4 deler en Netflix-konto med deres eks

At dele


Med nyheden om, at Netflix har tabt en million abonnenter i Storbritannien I løbet af de sidste tre måneder viser en nylig undersøgelse, at det gennemsnitlige Netflix-streamingabonnement deles af fem personer, hvor 23 % af adgangskodedelerne indrømmer at bruge en ekss konto!

FandomSpot.com gennemførte en undersøgelse af 5.000 voksne verden over, der bruger streaming-abonnementer, efter meddelelsen tidligere på året, at Netflix slår ned på adgangskodedeling. Undersøgelsen viste, at den gennemsnitlige streamingkonto deles af fem personer, hvor mere end en tredjedel (37%) af dem, der ikke har kontoen, indrømmer, at de aldrig har betalt for et streamingabonnement.

Selvom det gennemsnitlige streaming-abonnement koster 8,99 USD om måneden i USA, når folk, der i øjeblikket bruger en andens streamingtjeneste, blev spurgt, sagde kun tre fjerdedele (74%), at de ville betale for deres eget abonnement, hvis det var nødvendigt. 26 % af personerne bekræftede, at de ville springe tjenesten over, hvis de selv skulle betale for den.

Når man spurgte dem, der bruger andres streamingtjenester, hvilken konto de bruger, bekræftede to tredjedele (70%), at de bruger kontoen tilhørende en partner, ven eller familie. Næsten en fjerdedel (23 %) indrømmer at bruge en tidligere partners konto, 4 % bruger en konto betalt af deres arbejdsgiver og 3 % indrømmer at bruge kontoen tilhørende en, de aldrig har mødt.

Når det kommer til at bruge eks-partnerkonti, delte hver femten voksne (7 %), der i øjeblikket har et abonnement på en streamingtjeneste, at de ved, at en tidligere partner stadig bruger deres konto, og hver ottende voksne (12 %) har skiftet konto. adgangskode i fortiden efter at have fundet ud af, at en eks havde sit ID. Nogle mennesker sagde, at de elskede at ændre deres adgangskode, da de indså, at en eks stadig brugte deres konto.

Af dem, der betaler for deres egne streaming-abonnementer, er det kun en femtedel (20%), der bekymrer sig om andre, der bruger deres konto. Da de blev spurgt, om de havde problemer med, at andre bruger deres konto, bekræftede næsten alle (96%), at det skyldtes, at de ikke kunne bruge tjenesterne, når de ønskede det. Derudover bekræftede hver tiende (9%) af dem, der har delt deres streamingkonto med andre, at de ikke kan huske, hvem de delte deres adgangskode med.

I marts 2022 Netflix annonceret, at det tilføjede nye funktioner for at give folk mulighed for sikkert at dele deres konto med venner og familiemedlemmer til en højere pris. Udtalelsen kommer efter, at virksomheden har bekræftet, at deling af adgangskoder mellem husstande påvirker dets “evne til at investere i nye tv-shows og film”.

Sagde Alyssa Celatti fra FandomSpot.com:

“Det er et kendt faktum, at streamingtjenestekonti sjældent kun er til regningsbetaleren, hvor så mange mennesker deler deres konti med familie, venner og endda venners venner! Når Netflix udgav sin erklæring for et par måneder siden, vi ønskede at vide, hvor udbredt deling af adgangskoder til abonnementstjenester er.

“Vores resultater viser, at selvom der er nye funktioner, ser det ud til, at hvis folk kan dele deres konti med andre, vil de det! Det var også interessant at vide, hvor mange mennesker der indrømmer at bruge kontoen. en eks – og lidt sjovt at høre at folk har stor glæde af at ændre adgangskoder for at forhindre en eks i at logge på og se deres yndlingsprogrammer!

De fulde undersøgelsesresultater kan findes her: https://www.fandomspot.com/streaming-konto-deling-undersøgelse-2022/

Chris Price


Gå over til TechDigest.tv for at få de seneste teknologihistorier